Taartje Eten bij Mams Utrecht

Taartje Eten bij Mams Utrecht

Taartje Eten bij Mams Utrecht
Voor onze vakanties hadden we het al afgesproken, wanneer de nieuwe baan van mijn collega officieel werd gingen we taart eten bij Mams. Elke ochtend komen we er langs met de bus en vaak lopen we er ‘s middags ook nog eens langs tijdens het lunchloopje. In ieder geval tijdens zijn vakantie werd het officieel. Kortom tijd om taart te gaan eten.

Vandaag zijn we dan ook Heidelberglaan 15 in gegaan en hebben bij Mams taart besteld. Ikzelf koos voor de lemon merengue taart, mijn collega voor de chocolate fudge cake. Prima punten, lekker van smaak en vooral gezellig even!

Mams Coffee & More at foodcourt HU
Heidelberglaan 15
3584 CS Utrecht

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top