Surinaamse Bami met Spitskool

Surinaamse Bami met Spitskool


Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 theelepel trassi, 300 gram kipgehakt, 3 eetlepels ketjap, 200 gram spitskool, 1/2 blokje groentebouillon, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal en 1 theelepel trassi tot de ui glazig is. Voeg 300 gram kipgehakt toe. Bak het kipgehakt rul en bruin. Voeg 3 eetlepels ketjap manis toe. Roer even goed door. Voeg 200 gram spitskool toe. Roerbak een paar minuten tot de spitskool zachter is. Voeg 1/2 verkruimeld bouillonblokje en de gekookte spaghetti toe. Hussel goed door. Serveer met gefruite uitjes. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top