Toad in a Hole uit de Airfryer

Toad in a Hole uit de Airfryer

Toad in a Hole uit de Airfryer
Toad in a Hole, ook wel worstjes in deegbeslag, heb ik vaker gemaakt. Alleen nog nooit met de Airfryer geprobeerd, tot vandaag! Ik heb nu een ovenschaal die zo’n beetje past in de Airfryer en daarin heb ik de toad in a hole gemaakt. Het ging verrassend goed, het bakken in de Airfryer.

Ingrediënten: 165 gram bloem, 2 eieren, 160 ml melk, een beetje water, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel mosterd, 5 chipolataworstjes,

Aantal personen: 2

Mix 165 gram bloem met 2 eieren, 160 ml melk en een beetje water tot een beslag. Roer er 1 fijngesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel mosterd door. Leg 5 chipolataworstjes in een ovenschaal wat in de Airfryer past. Giet het beslag over de worstjes. Verwarm de Airfryer 3 minuten voor op 160 graden. Zet de ovenschaal in de Airfryer. Stel de Airfryer in op 160 graden voor 30 minuten. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top