Tagliolini met Broccoli, Ricotta en Braadworst

Tagliolini met Broccoli, Ricotta en Braadworst

Tagliolini met Broccoli, Ricotta en Braadworst
Vrijdag, Allerhande box-dag. Bij Albert Heijn was deze ‘tagliolini’ box in de 35% korting. Kortom in het boodschappenmandje.

Ingrediënten: 1 Allerhande box voor Tagliolini (1 teentje knoflook, panko (Japans broodkruim), 2 varkensbraadworsten, 1 zakje venkelzaad, 400 gram broccoli, 1 pak tagliolini pasta, selderij, 100 gram ricotta), peper,

Aantal personen: 2

Bak 1 fijngehakt teentje knoflook met de panko bruin in hete boter. Schep het uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Zet ondertussen een pan water op voor de broccoli en pasta. Haal het vel van 2 varkensbraadworsten. Doe nieuwe olie in de pan. Bak de varkensbraadworsten bruin en los met 1 zakje venkelzaad. Doe, wanneer het water kookt, 400 gram broccoliroosjes en 1 pak tagliolini in het water. Kook voor ongeveer 4 tot 5 minuten. Maak ondertussen een saus van 100 gram ricotta, 3/4 van de selderie en wat peper met de staafmixer. Roer de saus en het vlees door de pasta en broccoli. Doe er op je bord het geroosterde broodkruim bij en maak af met wat selderij. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top