Panlasagne

Panlasagne

Panlasagne
Bij gebrek aan een goed werkende oven, maar meer nog aan gebrek aan tijd, maakte ik vandaag deze panlasagne. Lekker simpel, maar zo lekker!

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 600 gram Italiaanse groenten, 1 fles gekruide tomatensaus, 200 ml kookroom, lasagnebladen, kaas,

Aantal personen: 4

Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 600 gram Italiaanse groenten. Roerbak een minuut of vijf. Voeg 1 fles tomatensaus en 200 ml kookroom toe. Roer goed door. Voeg in stukjes gebroken lasagnebladen toe. Zorg dat de stukjes lasagnebladen onder de saus zitten. Laat het geheel 15 minuten zachtjes pruttelen, blijf wel af en toe roeren. Strooi er eventueel kaas over. Eet smakelijk!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top