Vlaamse Wok met Kip en Prei in Mosterdroomsaus

Kip

Vlaamse Wok met Kip en Prei in Mosterdroomsaus

Vlaamse Wok met Kip en Prei in Mosterdroomsaus
Overal bewaar ik recepten. Dit recept kwam ik tegen op mijn iPad. Het heeft ooit in een tijdschrift gestaan. Welk? Ik heb geen idee meer. Uiteraard heb ik er weer mijn eigen draai aangegeven. Ik snap ook wel waarom ik dit recept heb bewaard. Het is makkelijk en lekker!

Ingrediënten: 400 gram krieltjes in schil, 2 kipfilets, peper, 1 prei, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 3 eetlepels grove mosterd,

Aantal personen: 3

Kook 400 gram krieltjes in schil gaar en giet af. Snijd 2 kipfilets in blokjes. Bestrooi met peper. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete boter. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg de aardappels toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 200 ml kookroom en 3 eetlepels grove mosterd toe. Laat de saus iets indikken. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top