Taartjes bij Barista Café Veenendaal

Taartjes bij Barista Café Veenendaal

Taartjes bij Barista Café Veenendaal
Vandaag moesten we in het centrum zijn om wat dingen te regelen. Het was niet echt het allerbeste weer, daarom zijn we nog even bij Barista Café naar binnen gegaan om wat warms te drinken. Michel nam daar de “Perfect Pear Moccachino”. Dit is een opgeschuimde chocolademelk met een shot espresso en een verrassende, lichtzoete perensmaak. Getopt met chocolade en hazelnootjes. Ikzelf nam een chai latte kaneel.

We namen er ook een taartje bij. Ik nam een carrot cake met een topping van zoete roomkaas, walnoten en karamel. Michel nam de chocolate mud pie met een topping van kersen en witte chocolade. Het waren beide lekkere taartjes en met die drankjes erbij precies passend bij het weer.

Barista Café
Thoomesplein 5
3905 TN Veenendaal

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top