Rijst met Chorizo, Courgette, Paprika en Broccoli

Rijst met Chorizo, Courgette, Paprika en Broccoli

Rijst met Chorizo, Courgette, Paprika en Broccoli
Ingrediënten: rijst, 1 kleine broccoli, 1 kippenbouillonblokje, kerriepoeder, 1 ui, 100 gram plakjes chorizo, 1 paprika, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, peper,

Aantal personen: 4

Kook de rijst samen met 1 in roosjes gesneden broccoli in kokend water met 1 verkruimeld kippenbouillonblokje en wat kerriepoeder in 8 minuten gaar. Bak ondertussen 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg 100 gram in reepjes gesneden chorizo toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden courgette toe. Roerbak een paar minuten mee. Voeg daarna 1 blikje tomatenpuree toe. Breng op smaak met peper. Voeg de rijst en broccoli toe. Roer even door en warm even mee. Eet smakelijk!

0
(64 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top