Broodjes van de Zuivelhoeve Veenendaal

Broodjes van de Zuivelhoeve Veenendaal

Broodjes van de Zuivelhoeve Veenendaal
Op de terugweg naar huis bedacht Michel om ergens broodjes te halen. We waren net langs de Zuivelhoeve gelopen, en ik had zoiets van dan moeten we de broodjes gewoon daar halen. Beide kozen we een flaguette broodje, een plat broodje wat tussen een ciabatta en focaccia zit.

Ik koos voor het broodje “vitello tonatto” een broodje met sla, kalfsfricandeau, tonijnsaus en kappertjes. Michel koos voor het broodje “of je worst lust”. Dit is een broodje grillworst met gebakken spekjes, jonge boerderijkaas, Doesburgse mosterd, veldsla en tomaat. Beide broodjes waren prima belegd, lekker om zo af te halen.

Zuivelhoeve
Hoofdstraat 94
3901 AW Veenendaal

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top