Pasta alla Pizzaiola met Kipgehaktballetjes

Pasta alla Pizzaiola met Kipgehaktballetjes

Pasta alla Pizzaiola met Kipgehaktballetjes
Vandaag is het weer eens tijd voor de Allerhande Box. Deze keer nam ik de pasta alla pizzaiola mee. Eigenlijk horen hier ook nog olijven door, maar daar houden we allebei niet van. Het gehakt moest eigenlijk maar door de helft. Dat leek me wat weinig, ik heb dus maar het hele bakje gebruikt. Beetje aanpassen mag best.

Ingrediënten: 1 Allerhande box voor pasta alla pizzaiola (300 gram gekruid kipgehakt, 1 zakje macaroni grande, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes knoflook-ui, 100 gram spinazie, mozzarella), peper,

Aantal personen: 2

Draai van 300 gram gekruid kipgehakt kleine gehaktballetjes. Bak de gehaktballetjes bruin in hete boter. Begin ondertussen met het koken van de pasta. Schep de gehaktballetjes uit de pan. Houd de gehaktballetjes even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui glazig. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 100 gram spinazie toe. Breng op smaak met een beetje peper. Roer tot de spinazie is geslonken. Doe de kipgehaktballetjes terug in de pan. Warm even door. Serveer met de macaroni. Doe op je bord stukjes mozzarella erbij. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top