Marokkaanse Couscous

Marokkaanse Couscous

Verspakket Albert Heijn Marokkaanse Couscous
Ingrediënten: 300 gram rundergehakt, 1 Albert Heijn Verspakket Marokkaanse couscous (1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 zakje kruidenmix met zout, 1 courgette, 1 aubergine, 1 rode paprika, 1 zakje rozijnen en abrikozen, 1 zakje couscous, 1 zakje Marokkaanse saus), 450 ml water,

Aantal personen: 4

Bak 300 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 gesnipperde ui en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak 2 minuten mee op matig vuur. Roer de kruidenmix door het gehakt. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette, 1 in blokjes gesneden aubergine, 1 gesneden rode paprika en het zakje met rozijnen en abrikozen toe. Bak tot de groenten zacht zijn. Doe in een ruime kom de couscous met 250 ml kokend water. Doe een deksel op de kom en laat 10 minuten staan. Voeg 200 ml toe aan de groenten samen met de Marokkaanse saus en de couscous. Warm het geheel nog een paar minuten door. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top