‘t Hoekje Veenendaal

‘t Hoekje Veenendaal

't Hoekje Veenendaal berenhap, frikandel speciaal, mixi-caantje
Vandaag moesten we ons huisje verlaten. Klokslag negen uur stonden we al ingepakt en wel bij bakker Inde Soete Suikerbol om broodjes voor lunch te kopen. De terugweg was in ieder geval rustig, nog geen last van de herfstvakantie-files gehad. Thuis was het natuurlijk koffers uitpakken, wassen en Brutsellog bijwerken. Kortom geen zin om te koken. Michel haalde daarom bij ‘t Hoekje allerlei lekkers.

't Hoekje Veenendaal loempia babi pangang
Britt en Michel waren eensgezind en kozen beide voor een loempia babi pangang met extra saus. Ik had meer zin in snacks en nam een berenhap met pindasaus, een frikandel speciaal en een mixi-caantje. Een mixi-caantje is een stokje met kleine stukjes snacks: een mexicaantje, frikandel, kipcorn en picanto.

‘t Hoekje
Gortstraat 47
3905 BC Veenendaal

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top