High Tea bij Tilly Rose Vlissingen

High Tea bij Tilly Rose Vlissingen

High Tea bij Tilly Rose Vlissingen soepje
Op het programma stond vandaag Vlissingen. Het laatste museum wat op het lijstje stond. We zijn naar MuZeeum in Vlissingen geweest. Meer mensen met ons hadden dat bedacht, want er was al een behoorlijke rij. Het regende dan ook vanochtend toen we aankwamen in Vlissingen. Het museum ging over de zeevaart, loodsen en natuurlijk Michiel de Ruyter. Na een rondje langs het standbeeld waren we het stadje in gelopen op zoek naar een plekje om te lunchen.

Per toeval stuitten we op Tilly Rose. Dit had ik gezien als een goede plek voor een high tea. Alleen we hadden natuurlijk niet gereserveerd. Dus we hadden al zoiets van we nemen een broodje anders, maar toch gevraagd en we konden de high tea gewoon doen want het was toch niet heel druk en als we de tijd hadden. Natuurlijk, we hebben toch vakantie.

We begonnen de ‘lady rose tea’ zoals deze high tea heette met een gele courgette-soepje geserveerd in een theekopje.

High Tea bij Tilly Rose Vlissingen hartig
Daarna kwam het hartige. Dit waren twee plateaus met op het bovenste plateau foccacia met warme geitenkaas en walnoot en wraps met zalm en kruidenkaas. Op het onderste plateau vier verschillende sandwiches: huisgemaakte eiersalade, tonijnsalade, parmaham met pesto en oude kaas met vijgenchutney.

High Tea bij Tilly Rose Vlissingen scones
Daarna kregen we de scones met echte clotted cream, lemon curd en jam.

High Tea bij Tilly Rose Vlissingen zoet
Daarna allemaal zoetigheden. Allemaal kleine stukjes taart. We hadden worteltjes, cheesecake stracciatella, red velvet cake, chocoladetaart, dadel-kokos cake en een brownie. De laatste twee kregen we echt niet meer op en kregen we mee naar huis. Voor vanavond bij de thee!

Hebben we toch nog een high tea gedaan in de vakantie en wat voor een. Uitgebreid en lekker. En heel belangrijk het was ook heel gezellig, lekker gekletst daar!

Tilly Rose
Oude Markt 10
4381 ES Vlissingen

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top