Ovenschotel van Kees Schrijver Culinair Goes

Ovenschotel van Kees Schrijver Culinair Goes

Ovenschotel van Kees Schrijver Culinair Goes
Bij Kees Schrijver Culinair hebben we voor ‘s avonds een ovenschotel meegenomen. We kozen de Italiaanse ovenschotel en wilden eigenlijk ook de Surinaamse ovenschotel, maar de verkoopster vertrouwde deze niet en er was helaas geen nieuwe voorraad. Dan maar tweemaal de Italiaanse ovenschotel.

Dit is een ovenschotel met aardappelpuree, Italiaans gekruid gehakt, ham, prei en tomaat. De ovenschotel heeft Michel ongeveer 25 minuten in de oven gedaan. De smaak was prima, beetje peperig, maar lekker.

Kees Schrijver Culinair
Korte Kerkstraat 3
4461 JE Goes

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top