Grandcafé Yersey – Goes

Grandcafé Yersey – Goes

Grandcafé Yersey - Goes poké bowl
Vandaag zijn we richting Goes gegaan. Daar was een van de weinige musea die op maandag open zijn in deze periode. We zijn naar museum Bevelanden geweest. Daar waren veel munten te zien, werd de geschiedenis van Goes en de schutterij getoond en was er een verdieping met Zeeuwse klederdracht. Na het bezoek aan het museum zijn we verder Goes in gegaan. Maar het was maandag, niet alles was open en het was ook nog een grauw weer. In ieder geval vonden we wel een leuk tentje om te lunchen: Yersey.

Ik koos daar een poké bowl asian chicken. Dat had ik nog nooit gegeten, wel vaak langs zien komen. Dit was een kom met een maaltijdsalade waarvan alle ingrediënten netjes gesorteerd waren. Zo zat in deze poké bowl kip, rijst, mango, paprika, tomaat, bosui en sla. Sauzen waren hoisin en sesam. Het was in ieder geval lekker.

Grandcafé Yersey Goes tosti texas style
Michel had een tosti Texas style met gekruid gehakt, cheddar cheese en barbecuesaus. De tosti was drie boterhammen dik. Prima tosti dus.

Grandcafé Yersey
Grote Markt 28
4461 AJ Goes

0
(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top