Restaurant Asmara Burgh-Haamstede

Restaurant Asmara Burgh-Haamstede

Restaurant Asmara Burgh-Haamstede
Dit is de eerste keer tijdens de vakantie dat we ‘s avonds uiteten zijn gegaan. De rest van de dagen hadden we of uitgebreid geluncht of we hadden ergens allerlei lekkers afgehaald. Het was vandaag een herfstige, regenachtige dag, we zijn alleen naar Renesse geweest om een taartje voor mijn verjaardag te eten. De rest van de dag hebben we films gekeken. Gelukkig werd het aan het eind van de middag droog en brak zelfs de zon door. Zo konden we lopend naar restaurant Asmara in het dorpje zelf.

Restaurant Asmara is een Turks specialiteiten restaurant, waar je ook pasta en pizza kan eten. Op TripAdvisor waren er veel lovende recensies. Dit restaurant mochten we dus niet overslaan. Michel en ik kozen beide voor een mix schotel. Twee keer vlees met iets erbij.

Restaurant Asmara Burgh-Haamstede
Ik koos voor de kusbasi met döner. Kusbasi is gekruide ossenhaas en döner geschaafd kalfsvlees. Voor erbij kon je kiezen uit friet, rijst of bulgur. Ik koos voor bulgur, dat is toch meer Turks dan friet of rijst. Dat was echt een goede keus, de bulgur was me toch een partij lekker. Michel koos ook voor de kusbasi maar dan met shoarma en friet.

Restaurant Asmara Burgh-Haamstede
We namen ook nog een toetje toe. We wilden weten wat de ijsspecialiteit Asmara was. De eigenaar zei alleen maar het is lekker, meer zeg ik niet. Allebei hebben we het genomen. Het was een bolletje pistache-ijs met een toefje slagroom en een parfait met een hele zoete merengue laag er over. Heerlijk.

Beide hebben we hier heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en op loopafstand van ons huisje. Wat wil je nog meer.

Restaurant Asmara
Weeldeweg 4
4328 NC Burgh-Haamstede

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top