Same Same but different Zierikzee

Same Same but different Zierikzee

Same Same but different Zierikzee
Na de lunch waren we nog precies op tijd voor de stadswandeling ‘plekken van plezier’. Met rondleider Frans hebben we een rondje Zierikzee gedaan aan de hand van de archieven uit het Stadhuismuseum. Dit was heel leuk om te doen, zo kom je op plekken waar je anders nooit komt. Het weer was in ieder geval heerlijk om dit te doen. Na de stadswandeling hebben nog een afhaalmaaltijd gehaald bij toko Same Same. Die hadden we al zien zitten toen we Zierikzee in gingen.

Bij Same Same kan je afhalen, maar ook zijn er een paar tafeltjes waar je kan zitten en kan je er allerlei Aziatische producten kopen. We kozen voor een wokmaaltijd met krokante kip met groenten en rijst en voor de babi ketjap met gado gado met tempeh, seroendeng en rijst. Alles hebben we met bakjes en al vier in de magnetron gedaan. Daarna alles op de borden verdeeld en nog één minuut in de magnetron gedaan. De smaken waren echt verrassend. De krokante kip met groenten vonden we echt een succes, en ook de rest was erg lekker. Kortom een aanrader wanneer je in Zierikzee bent.

Same Same
Appelmarkt 8
4301 CA Zierikzee

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top