Warung Senang Middelburg

Warung Senang Middelburg

Warung Senang Middelburg
In Middelburg hebben we diverse musea bezocht. Zo zijn we naar het Zeeuws museum geweest waar een expositie je wel aan het denken zet over de zin van werken. Uiteraard was er ook veel over Zeeuwse historie en de Zeeuwse mode van weleer. Daarna zijn we een kerk ingelopen. Daar hebben we een kruidentuin bezocht. Onder het ‘oude’ stadhuis zat de Vleeshal, een klein museum met een nogal bijzondere expositie (niets voor ons). Meer voor ons was het Sjakie’s chocolademuseum waar je van meer dan 51 soorten chocolade mocht proeven. Chocola met lemon-smaak is toch wel een van de meest bijzondere smaak die ik daar geproefd heb. Op de heenweg hadden we al een kleine toko, Toko Senang, gezien, op de terugweg naar de auto hebben we daar afgehaald.

We hebben twee keer een nasi rames afgehaald. De gerechten die we erbij kozen waren daging redang, babi ketjap, ayam rica rica en jackfruit redang. Dat laatste kennen we beide niet, maar leek ons wel lekker. We moesten wel uitvogelen hoe de magnetronfunctie werkte op de combi-oven. Dat was niet beschreven in de handleiding in de Landal map. Maar Michel kreeg het voor elkaar!

De jackfruit redang was best pittig, eigenlijk te pittig voor ons allebei. De vleesgerechten waren lekker, de nasi een beetje aan de pittige kant. In ieder geval hebben we heerlijk gegeten van deze toko, met smaken die net weer anders was dan andere toko’s.

Warung Senang
Sint Janstraat 27
4331 KB Middelburg

(97 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top