Taartje Eten bij Sint John Middelburg

Taartje Eten bij Sint John Middelburg

Taartje Eten bij Sint John Middelburg
Vandaag werd ik wakker met regen, maar dat was niet voor lang. De rest van de dag was het droog en zelfs een beetje zonnig. We dachten eerst naar het bevrijdingsmuseum te gaan, maar dat was tijdelijk gesloten. Dan naar Middelburg. Dat hadden meer mensen gedacht want verschillende parkeergarages waren vol, maar we vonden een plekje. Op weg naar het centrum van Middelburg kwamen we langs Sint John. Een plekje met veel thee’s en koffies.

Michel nam er een Javaanse koffie en ik een chai latte. Bij Sint John maken ze de chai latte door de kruiden en specerijen in de melk te doen. Door een zeefje goot je de melk met krachtige smaak. Uiteraard hebben we ook een taartje op. Beide kozen we iets anders, maar hebben wel gedeeld. Ik had de Franse perentaart gekozen en Michel de boterkoek met gember. Die laatste was echt bijzonder en paste goed bij de chai latte. Leuk adresje!

Sint John
Sint Janstraat 40
4331 KD Middelburg

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top