Pannenkoeken bij Bliek Veere

Pannenkoeken bij Bliek Veere

Pannenkoeken bij Bliek Veere spek kaas
Zon, regen en wind vandaag. Gelukkig voldoende zon om buiten dingen te doen. Eerst zijn we naar Terra Maris geweest. Terra Maris is een natuur- en landschapsmuseum met een landschapstuin. Daarna zijn we naar Veere gegaan. In Veere hebben we museum Veere bezocht. Museum Veere had een expositie over de Schotse banden van het stadje eeuwen geleden. Daarna wat winkeltjes bekeken en geluncht.

Pannenkoeken bij Bliek Veere spek appel
We hebben geluncht bij Bliek. Zij hadden een eenvoudige kaart. We kozen daarom voor pannenkoeken. Ik koos zelf voor een pannenkoek met spek en kaas. Michel koos een pannenkoek met spek en appel. Prima pannenkoek, maar niet echt heel bijzonder. De chai latte was overigens lekker!

Bliek
Markt 26
4351 AH Veere

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top