Lunchen bij Bom Burgh-Haamstede

Lunchen bij Bom Burgh-Haamstede

Lunchen bij Bom Burgh-Haamstede
Bij Bom in Burgh-Haamstede hebben we een late lunch gedaan. We hadden natuurlijk al goed ontbeten met verse broodjes en in het Watersnoodmuseum een Zeeuwse bolus op. Ik ging een beetje buiten mijn grens qua smaak. Ik koos een broodje waar witlof op zat. Witlof… iets wat ik echt niet lekker vind. Ik moest het toch proberen want dit was wel een Zeeuws broodje.

Lunchen bij Bom Burgh-Haamstede reuzen tosti
Ik had namelijk een broodje met gebakken en gemarineerd Zeeuws spek. Het broodje was ruim belegd met salade, een beetje zoet witlof en veel Zeeuws spek met een vleugje appelstroop.

Michel nam een reuzentosti. Een grote tosti ham-kaas met tomatenketchup en een kleine salade. Beide hebben we heerlijk geluncht.

Hotel Restaurant Bom
Noordstraat 2
4328 AL Burgh-Haamstede

0
(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top