Lunchen bij van der Valk Vianen

Lunchen bij van der Valk Vianen

Lunchen bij van der Valk Vianen chefs sandwiches
Eerste dag van onze vakantie. Koffers inpakken en op naar ons huisje in Zeeland. In Zeeland zijn we niet zo vaak geweest. We gingen vaak of richting het noorden, zuidoosten maar Zeeland alleen in het begin van onze relatie. Kortom eens een andere bestemming. De reis duurt twee uur, onderweg zijn we gaan lunchen. Al vrij snel eigenlijk namelijk Bij Van Der Valk Vianen.

Lunchen bij van der Valk Vianen viaanse lunch
Daar koos ik voor de Chefs Sandwiches. Dit waren drie belegde broodjes belegd, een met gerookte entrecote, een met ossenworst en piccalilly en de laatste met roompate en uiencompote. Michel nam de Viaanse lunch. Dit was een bordje met een kleine hamburger met ‘Utregse’ oude kaas, een pulled pork bun met bbq-saus, 2 stokjes kipsate, friet en mayonaise. Een heel bordje vol ook!

De lunch was in ieder geval heerlijk! Prima stop om zo de resterende anderhalve uur verder te rijden.

Hotel Vianen (Van Der Valk)
Prins Bernhardstraat 75
4132 XE Vianen

0
(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top