Broodjes van bakker Sonnemans Burgh-Haamstede

Broodjes van bakker Sonnemans Burgh-Haamstede

Broodjes van bakker Sonnemans Burgh-Haamstede
Na de uitgebreide lunch van vanmiddag hadden we vanavond wat minder trek. Tijdens het rondje dorp wat we na aankomst en het uitpakken van de koffers hebben gedaan, hebben we broodjes gehaald bij Bakker Sonnemans. Dit is een bakker, mini-museum en eethuisje in één.

Daar kochten we broodjes knakworst (de Duitse naam is eigenlijk mooier Frankfurter brotchen) en ham-kaas croissants. Deze hebben we een paar minuten opgewarmd in de oven. Zo hadden we heerlijke, warme broodjes.

Bakker Sonnemans
Hogeweg 13
4328 PA Burgh-Haamstede

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top