Pizza

Pizza

pizza
In het Too Good To Go pakket van de Makro zat naast alle zuivel ook een zakje ‘mozzarella di buffola’. Daar hebben we pizza meegemaakt. Een pizzabodem met saus van Lidl en deze belegd met tomaat, champignons, ui, salami en mozzarella. Alleen, wat als…

Je gewone oven bedenkt om niet warmer te gaan dan 150 graden. De oven had al kuren. Zo had ik onlangs totaal mislukte cakes (van onder zacht van boven te donker). Hoe de pizza toch een beetje goed te krijgen? Dan maar in stukken in de Airfryer. We hebben een pan voor de Airfryer, dus dat ging best goed, ware het niet dat de salami door de luchtstromen in de Airfryer ging rond vliegen. Daar hadden we het zeefje (vlamverdeler) voor om op te leggen. Uiteindelijk hebben we dan toch nog pizza gegeten.

0
(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top