Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin Duiven

Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin Duiven

Taartje bij de Proeftuin bij Intratuin Duiven honing-walnoot taart,  brownie taart
Vandaag moesten we in Duiven zijn om een Too Good To Go box bij Makro te halen. Dat combineerden we gelijk met een bezoek aan Intratuin en Ikea. Bij Intratuin was men al volop bezig met de opbouw van de kerstshow. De eerste kerstdorpen stonden er al. Wat we niet wisten was dat Intratuin Duiven verbouwd is. Zo is er een enorme klimtuin voor de kids en een leuk restaurant gedeelte. Daar zijn wij natuurlijk geweest.

Zo kozen we eerste voor smoothies. Ik had een bijzondere met kiwi, avocado, munt en nog iets maar dat ben ik vergeten. Daarna kwamen we langs de taartencounter. Daar stonden veel te veel lekkere taartjes in. Ik koos er voor de honing-walnoot taart. Michel nam het brownietaartje. Super lekkere taartjes!

De Proeftuin – Intratuin
Lithograaf 1
6921 VA Duiven

(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top