Broodje Kipburger met Cheddar en Tzatziki

Broodje Kipburger met Cheddar en Tzatziki

Broodje Kipburger met Cheddar en Tzatziki
Al weer een tijdje geleden, zo’n Allerhande box. Vandaag zag ik deze in de 35% korting (altijd leuk korting). Het was dus snel boodschappen doen. Alles wat ik nodig had voor het avondeten zat al in de box.

Ingrediënten: 1 Allerhande box “Kipburger” ( 300 gram kipgehakt, al-andalus kruiden, 400 gram aardappelschijfjes, cheddar cheese, hamburgerbroodjes, tomaat, ijsbergsla, tzaziki, 1 zakje rauwkost komkommer)

Aantal personen: 2

Meng 300 gram koopgehakt met een 1/2 zakje al-andalus kruiden. Vorm er twee hamburgers van. Bak de aardappelschijfjes in hete boter bruin. Bak de kipburgers in twaalf minuten gaar. Keer halverwege om. Leg op beide kipburgers elk een plakje cheddar cheese. Laat de cheddar cheese smelten. Beleg de broodjes met tzaziki, jsbergsla, schijfjes tomaat en rauwkost komkommer. Leg de kipburger er op en daarna het kapje. Meng de rest van de sla, rauwkost komkommer, tomaat en tzatziki. Serveer de burger met de aardappelschijfjes en salade. Eet smakelijk!

0
(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top