Lunchen bij Zenwich Café – Utrecht Science Park

Lunchen bij Zenwich Café – Utrecht Science Park

Lunchen bij Zenwich Café - Utrecht Science Park Tokyo Connect pita
Vandaag kwam het tijdens de lunch met bakken uit de lucht. Normaal doen we met een hele groep een rondje, maar mijn directe collega had geen zin en had meer zin in iets lekkers van het foodcourt op de Padualaan. Nou eigenlijk had ik daar ook wel zin in. De rij bij Zenwich Café leek ons het snelst te gaan, wat ook zo was. Daar hebben we een broodje gehaald.

Ik koos voor de Tokyo Connection op een pitabroodje. Dit is een pita, warm van de bakplaat, gevuld met langzaam gegaard rundvlees en een citrus-sojasaus. Helemaal lekker. Vooral dat pitabroodje maakte het net even anders. Ben je dus op Utrecht Science Park (of gewoon zoals het altijd heeft geheten “de Uithof”) een broodje van Zenwich is een aanrader.

Zenwich Café
Padualaan 101
3584 CH Utrecht

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top