Vegetarische Tikka Masala

Vegetarische Tikka Masala

Vegetarische Tikka Masala
Ik wilde vandaag iets snels maken en bedacht dat ik nog een kuipje tikka masala paste had. Met groente en wat vlees kon ik daar wel wat van maken. In plaats van vlees koos ik voor deze vegetarische soepballetjes. Perfect van formaat, precies wat ik in gedachte had. Het hoeft ook niet altijd vlees te zijn.

Ingrediënten: rijst, 1 kuipje Patak’s tikka masala paste, 1 pak vegetarische soepballetjes, 400 gram Italiaanse groente, 1/2 blik kokosmelk (200 ml),

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak de tikka masala paste even aan in hete boter. Voeg 1 pak vegetarische soepballetjes toe en bak kort mee. Voeg 400 gram Italiaanse groente toe, Bak tot de groenten zacht beginnen te worden. Voeg vervolgens ongeveer 1/2 blik kokosmelk toe. Roer goed door. Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes pruttelen. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top