Herfstcouscous met Runderstoof van Wat de Pot Schaft Doorn

Herfstcouscous met Runderstoof van Wat de Pot Schaft Doorn

Herfstcouscous met Runderstoof van Wat de Pot Schaft Doorn
Vanmiddag had ik samen met Britt dingen buiten de deur. Ik wist niet helemaal hoe laat we thuis zouden zijn. Daarom ging ik voor iets makkelijks. Ik haalde ’s ochtends al drie weekmenu’s bij Eetwinkel Wat de pot schaft. Even in de magnetron en klaar.

Het weekmenu was deze week herfstcouscous met runderstoof. Ik kreeg drie volle bakken mee met veel runderstoof. In de herfstcouscous zat volgens ons wortels, koriander en we denken pastinaak. De runderstoof had een volle zoete smaak. Het was een prima maaltijd, ik had er zelf niet voor kunnen koken!

Eetwinkel Wat de pot schaft
Kampweg 10
3941 HH Doorn

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top