Aubergineschotel

Aubergineschotel

“aubergineschotel”
Eigenlijk had dit gerecht een paar keer in de oven gemoeten. Eerst de aubergines en daarna nog eens als geheel. Geen zin in en eigenlijk ook geen tijd voor. Zoals ik het heb gedaan is het een prima saus voor de pasta geworden.

Ingrediënten: spaghetti, 1 Jumbo maaltijdpakket voor Aubergineschotel (1 ui, 1 teentje knoflook, 1 rode peper, 1 gele paprika, 2 aubergines, tijm, rozemarijn, 1 blikje tomatenpuree, 5 tomaten), 300 gram gehakt, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 fijngehakte rode peper tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 1 in blokjes gesneden gele paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden aubergines, tijm en rozemarijn toe. Bak tot de aubergines gaar zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree en 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top