Lunchen bij de Beren Veenendaal

Lunchen bij de Beren Veenendaal

Lunchen bij de Beren Veenendaal
Vandaag moesten we op het bedrijventerrein zijn waar ook restaurant De Beren sinds dit jaar zit. Even goed gepland wanneer we daar heen gingen zodat we eens bij De Beren konden gaan eten. We hebben er geluncht. Beide kozen we voor de trio van broodjes.

Dit zijn drie verschillende broodjes: buikspek met Oostersaus, de Berenburger classic en pittige kip. De lunch was snel geserveerd en was prima, niet bijzonder, maar gewoon prima. Het is een leuk restaurant geworden met sfeer qua inrichting. Leuk om eens te proberen.

De Beren
Rondweg-West 250A
3905 LV Veenendaal

0
(139 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top