Broodje Warme Grillworst

Broodje Warme Grillworst

Broodje Warme Grillworst
Het brood in de vriezer is bijna op, vertelde Michel deze week. Tijd om weer een Too Good To Go bon te scoren. Op de valreep is het gelukt, ik had vrijdag de laatste bon van Bakker Achterberg. Vandaag tussen half vier en vier uur konden we de ‘Magic box’ (zoals ze dat noemen) ophalen. Het is altijd weer een verrassing wat je in je tas krijgt.

Daarom hadden we ook besloten om te wachten qua kopen van het avondeten tot we wisten wat we kregen. Ik kreeg twee hele broden, een zak bruine bollen, een zak krentenbollen, een suikerbrood met kaneel en 3 luxe broodjes.

We maakten broodjes warme grillworst. De grillworst deden we in plakjes in de Airfryer. De Airfryer op 170 graden en 5 minuten. De broodjes belegd met wat gemengde sla die we nog van gisteren over hadden. Daarna de plakjes warme grillworst er op. Heerlijk broodje!

0
(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top