Roti

Roti

Roti
Ingrediënten: 200 gram krieltjes, 300 gram sperziebonen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 flinke kipfilet, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala (Surinaamse kerriepoeder), water, 2 roti-wraps, kerriepoeder, sojasaus,

Aantal personen: 3

Kook 300 gram sperzieboontjes gaar in kokend water. Bak 200 gram krieltjes kort aan in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe. Bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel nandan masala en water toe. Roer even door. Voeg de gekookte sperziebonen toe. Warm het geheel goed door en laat de saus iets inkoken. Breng op smaak met kerriepoeder en sojasaus. Verwarm ondertussen de roti-wraps in de magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking. Eet de kip, krieltjes en sperziebonen met de wraps. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top