Suprisestick van Cafetaria de Molen in Veenendaal

Suprisestick van Cafetaria de Molen in Veenendaal

Suprisestick van Cafetaria de Molen in Veenendaal
Vandaag kwamen Britt en Dennis onverwacht bij ons eten. Altijd leuk. Zij hebben gekozen wat we dan gingen eten. Het werd patat met een snack. Het Hoekje, waar we normaal naar toe gaan, was dicht. Britt ging daarom naar Cafetaria de Molen.

Allevier waren we eensgezind, naast de patat kozen we namelijk voor de surprisestick. Dit is een stokje met zes verschillende soorten snacks er aangeregen (uiteraard niet full-size snacks, maar kleinere stukjes). Bij de surprisestick krijg je een saus naar keuze. Dat was ook eensgezind, namelijk pindasaus. Het was in ieder geval lekker en leuk om zo verschillende snacks te proberen. Handig als je geen keuze kan maken.

Cafetaria de Molen
Nieuweweg 77
3905 LH Veenendaal

(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top