Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega

Kota Radja Wolvega
Vandaag zijn we samen met Britt en Dennis naar Friesland geweest op visite bij Jan en Mieneke. Vanaf daar zijn we nog naar de Friese streekmarkt geweest, waar ik nog de hele lekkere siropen heb gekocht bij madame siroop. We hebben er ook gegeten en traditiegetrouw was dit Chinees. Britt, Dennis en Mieneke hebben het gehaald in Wolvega.

Twee keer een keuzemenu is er besteld en één loempia voor Jan. Het ene menu was met bami goreng en het andere menu met nasi goreng. Bij elk keuze menu kon je twee gerechten erbij bestellen. Wij konden dus vier verschillende gerechten bestellen. We kozen voor babi pangang, kip kerrie, rendang en tjap tjoy. We konden dus proeven van allerlei verschillende dingen. Door de kip kerrie en tjap tjoy zat best wel veel groenten. Altijd goed. De redang was ouderwets lekker. Kortom prima gegeten.

Kota Radja
Van Harenstraat 7
8471 JA Wolvega

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top