Steak de Boeuf

Steak de Boeuf

Steak de Boeuf
Weer eens een Allerhande box. Deze keer had ik de steak de boeuf, dat klonk wel chique. Achteraf bleek de steak de boeuf eigenlijk een soort dure hamburger te zijn, maar oké. Uiteraard lees ik het recept niet goed en had dus 1/2 bakje cherrytomaatjes en 1/2 zakje rauwkost moeten gebruiken. Ach ja, een heel bakje en zakje was ook prima.

Ingrediënten: Allerhande box voor steak de boeuf (250 gram roodschillige aardappelen, 250 gram zoete aardappelen, 2 rundersteak de boeuf, 1 bakje semi-gedroogde cherrytomaten, 1 kropje babyromainesla, 1 kleine komkommer, 1 zakje Hollandse rauwkost, 1 cupje yoghurtdressing), olie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg bakpapier op de bakplaat. Boen of schil 250 gram aardappelen en 250 gram zoete aardappelen. Snijd beide in de lengte. Verdeel over de bakplaat en besprenkel met wat olie. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de oven. Bak de rundersteak de boeuf in tien minuten gaar in hete olie. Maak ondertussen de tomatentapenade. Mix met de staafmixer 1 bakje semi-gedroogde cherrytomaten fijn. Snijd 1 kropje romainesla fijn. Verdeel met 1 in blokjes gesneden komkommer en 1 zakje Hollandse rauwkost. Serveer de steak de boeuf met de aardappel en zoete aardappelfriet, de tomatentapenade en de salade met yoghurtdressing. Eet smakelijk!

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top