Pasta Bolognese

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese
Vandaag weer eens verse pasta gemaakt met de pastamachine. Toch leuk om te doen en lekker. Erbij een bolognesesaus.

Ingrediƫnten: verse pasta, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 250 gram gehakt, 3 wortels, 1 rode paprika, 1 blikje tomatenpuree, oregano, 1 blik tomaatblokjes, peper, sojasaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de verse pasta. Doe 1 ui met 2 teentjes knoflook in de keukenmachine. Bak de ui, knoflook met 1 theelepel sambal en wat tijm een paar minuten. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Doe ondertussen 3 wortels en 1 rode paprika in de keukenmachine en hak het fijn. Voeg de wortel en paprika toe. Bak een minuut of zes mee. Voeg 1 blikje tomatenpuree en wat oregano toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met peper en sojasaus. Laat het geheel nog een minuut of tien zachtjes pruttelen (liefst nog langer). Serveer met de verse pasta en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top