Noodlessalade met Satéballetjes

Noodlessalade met Satéballetjes

Noodlessalade met Satéballetjes
Vandaag voelde ik me totaal niet lekker, hoofdpijn… Ach zal wel door het warme weer komen in combinatie met een drukke dag en een hele warme bus. Gelukkig maakten Michel en Britt deze salade en die is echt lekker.

Ingrediënten: 1 streng noodles, satéballetjes, pindakaas, melk, sambal, ketjap manis, sla, atjar,

Aantal personen: 3

Kook de noodles gaar. Bak de satéballetjes in hete boter. Maak een dunne pindasaus van pindakaas, melk, sambal en ketjap manis. Snijd de sla en maak de sla schoon in een slacentrifuge. Snijd de satéballetjes door de helft. Meng de satéballetjes, noodles en atjar door de sla. Doe er op je bord de dunne pindasaus er over en eventueel gefruite uitjes of seroendeng. Eet smakelijk!

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top