Petit Fours van Bakkerij Achterberg Veenendaal

Petit Fours van Bakkerij Achterberg Veenendaal

Patit Fours van Bakkerij Achterberg Veenendaal
Zaterdag heb ik een ‘magic box’, zoals ze het noemen, opgehaald bij Bakkerij Achterberg. Een magic box is een tas met gered etenswaar. Via de app van Too Good To Go bestel je een bon die je op de dag zelf of een dag later kan ophalen. Ik had vrijdag de laatste bon van Bakkerij Achterberg en zoals ik schreef kon ik de tas zaterdag ophalen.

In de tas, die ik zelf had meegenomen, kreeg ik een stokbrood, een heel volkorenbrood, zes volkorenbolletjes, twee luxe broodjes en drie petit four gebakjes. Brood en bolletjes ingevroren. De luxe broodjes hebben we zaterdag als lunch gegeten en de stokbrood gebruiken we vanavond bij de barbecue.

En dan blijven de petit fours over. Deze hebben we vandaag bij de thee (en koffie) op. Heerlijke kleine gebakjes!

Bakkerij Achterberg
Prins Bernhardlaan 46
3901 CC Veenendaal

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top