Homemade Groenteburgers

Homemade Groenteburgers

Homemade Groenteburgers
Deze groenteburgers heb ik ooit al eens eerder gemaakt, maar dan met andere kruiden. Het is een super simpel recept, dus waarom groenteburgers in de supermarkt kopen? Oké je hebt er even werk aan, maar je kan ze ook van te voren maken natuurlijk.

Ingrediënten: 2 wortels, 1 courgette, 1 prei, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel tandoorikruiden, 1 ei, paneermeel, bloem,

Aantal groenteburgers: 6

Rasp 2 wortels, 1 courgette en 1 prei. Bak 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal even aan in hete olie. Voeg de geraspte groenten toe. Voeg 1 eetlepel tandoorikruiden toe. Bak tot de groenten gaar zijn. Laat de groenten afkoelen.

Meng de groenten met 1 ei. Meng daarna nog met paneermeel en bloem. Gebruik net zoveel paneermeel en bloem tot het goed te vormen is. Vorm er 6 burgers van. Laat de burgers even liggen voordat je ze gaat bakken. Bak de groenteburgers rondom aan. De groenteburgers zijn lekker op een groot pitabroodje met een saus naar keuze. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top