Pasta met Courgette en Ontbijtspek

Pasta met Courgette en Ontbijtspek

Pasta met Courgette en Ontbijtspek
Van mijn vader had ik vorige week twee courgettes meegekregen. Deze keer maakte ik er deze pasta mee. Ik had nog bedacht om er kookroom doorheen te doen, maar tijdens het koken leek me dat geen goed idee. Zoals ik het nu had gemaakt was eigenlijk perfect. Voor de pasta gebruikte ik weer de pastamachine. Verse pasta dus!

Ingrediƫnten: verse pasta, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 courgettes, paprikapoeder, peper, basilicum,

Aantal personen: 4

Kook de pasta beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal en 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ontbijtspek begint te bruinen. Voeg 2 in blokjes gesneden courgettes toe. Breng op smaak met paprikapoeder en peper. Bak tot de courgettes zacht worden. Voeg nog een beetje fijngehakte basilicum toe en roer even door. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top