Sperzieboontjes met Kipboomstammetjes

Sperzieboontjes met Kipboomstammetjes

Sperzieboontjes met Kipboomstammetjes
Eerst zon, dan regen (en onweer). Gelukkig kon ik nog wel droog naar huis fietsen. We hadden vandaag een maaltijd uit de vriezer. In de vriezer hadden we nog kipboomstammetjes, een halve zak verse friet en sperzieboontjes liggen. Ontdooien en koken maar. De sperzieboontjes kreeg ik van mijn vader, deze had ik gekookt en daarna in de vriezer gedaan. Nu heb ik de sperziebonen gestoofd in een beetje boter. Lekker.

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top