Pasta met Gehaktballen

Pasta met Gehaktballen

Pasta met Gehaktballen hellofresh
Vandaag nog een HelloFresh box, deze kocht ik in Bennekom bij de Plus. Ik hoopte daar de vegabox te vinden, maar die was of uitverkocht of zat daar ook niet in het assortiment. In ieder geval was de vleesbox qua gerecht veranderd, dit gebeurt kennelijk op zaterdag. Dus dan nog eens een vleesbox.

Eigenlijk hoort dit een eenpansgerecht te zijn. Dat heb ik dus niet gedaan, ik kookte de pasta apart. HelloFresh maakte overigens ook gebruik van twee pannen: één koekenpan voor de gehaktballen en één soeppan voor de groente en pasta. Kortom, gewoon een pasta in twee pannen.

Ingrediënten: 1 HelloFresh box ‘snelle eenpanspasta met gehaktballen’ (caserecce pasta, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 6 gekruide gehaktballetjes, 1 rode paprika, 1 kleine courgette, 1 pak tomaatblokjes, 50 gram kruidenroomkaas, 50 gram geraspte Grana pardano), peper,

Aantal personen: 2

Kook de caserecce pasta beetgaar in kokend water. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte knoflookteentjes en 6 in kwarten gehakte gehaktballetjes tot de gehaktballetjes bruin zijn. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden courgette toe. Bak tot de groente zacht zijn. Voeg 1 pak tomaatblokjes, 50 gram kruidenroomkaas en 2/3 van de geraspte kaas toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de caserecce pasta en de rest van de geraspte kaas. Breng op smaak met een beetje peper. Eet smakelijk!

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top