Taartje en Smoothie bij Eindeloos Bennekom

Taartje en Smoothie bij Eindeloos Bennekom

Taartje en Smoothie bij Eindeloos Bennekom
Bennekom is een dorpje vlakbij, maar eigenlijk komen we er nooit. Tot vandaag, gewoon even kijken. Alleen begon het net toen wij er waren te regenen. We zijn bij Eindeloos naar binnen gelopen. Wat een leuk tentje!

We namen er beide een smoothie en een taartje. Ik koos een framboos-mango smoothie met worteltaart. Michel koos een banaan-aardbei smoothie met citroentaart. Beide stukken taart hebben we gedeeld, even beide proeven. Heerlijke taart en lekkere smoothies. Snel eens terug voor een high tea!

Eindeloos Koffie & Thee
Veenderweg 18
6721 WE Bennekom

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top