Varkenshaaspuntjes in Zoete Marinade

Varkenshaaspuntjes in Zoete Marinade

HelloFresh Varkenshaaspuntjes in Zoete Marinade
Deze week was de Hellofresh box bij Plus in de aanbieding. Daarom heb ik vandaag een andere route richting mijn vader gereden zodat ik langs een Plus kwam. Bij deze Plus was er alleen een vlees- en visbox, geen vega-box jammer genoeg. Met vis hoef ik sowieso niet thuis te komen, dus ik nam de laatste HelloFresh vleesbox mee. Een maaltijd die ik zelf niet zou bedenken, maar het was in ieder geval lekker.

Ingrediënten: 1 HelloFresh box voor varkenshaaspuntjes in zoete marinade (220 gram varkenshaaspuntjes, zakje sojasaus, zakje garam masala, 2 centimeter gember, 1 rode peper, 1 rode ui, 1 krop romaine-sla, noedels, limoen), 2 eetlepels ketjap manis, olie,

Aantal personen: 2

Marineer 220 gram varkenshaaspuntjes in een marinade van sojasaus, garam masala, 2 eetlepels ketjap manis en 1 eetlepel olie. Laat ongeveer 15 minuten marineren. Snijd ondertussen de groenten. Hak 2 centimeter gember fijn, haal de zaadjes uit 1 rode peper en snijd fijn, snipper de rode ui en snijd de romaine-sla. Kook de noodles. Bak de varkenshaaspuntjes in 4 minuten gaar in hete olie. Schep uit de pan. Doe nieuwe olie in de pan. Bak hier in de gember, rode peper en rode ui tot de ui zacht is. Voeg de romaine-sla toe. Bak tot de romaine-sla is geslonken. Voeg de gekookte noodles en de varkenshaaspuntjes toe. Meng goed door en wok even mee. Druppel over het gerecht ook een beetje limoensap. Eet smakelijk!

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top