Indiaase Korma

Indiaase Korma

Indiaase Korma
Vandaag een maaltijdpakket van de Jumbo, alleen wel met een kleine aanpassing. De tandoori currypasta had ik vervangen met korma currypasta omdat dat op moest. Prima vervanger, net een andere smaak.

Ingredi├źnten: rijst, 350 gram kippendijen, 1 Jumbo maaltijdpakket voor Indiaase Tandoori (1 ui, 1 teentje knoflook, 2 paprika’s, 1 courgette, 2 tomaten, 200 ml kokosmelk), 4 eetlepels Patak’s korma currypasta, (

Aantal personen: 4

Kook de rijst gaar volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 350 gram in blokjes gesneden kippendijen tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 gesneden paprika’s toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden courgette en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 4 eetlepels korma currypaste en 200 ml kokosmelk toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top