Preitaart met Rauwe Ham, Parmezaanse Kaas en Rucola

Preitaart met Rauwe Ham, Parmezaanse Kaas en Rucola

Preitaart met Rauwe Ham, Parmezaanse Kaas en Rucola
Ingrediënten: 1 Allerhande box voor prettaart (400 gram prei, 3 eieren, tijm, 100 gram ricotta, 1 rol bladerdeeg, 60 gram Coburger ham, Parmezaanse kaas, rucola,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 400 gram prei in vier minuten gaar. Giet af en laat afkoelen. Klop 3 eieren met tijm en 100 gram ricotta luchtig. Bekleed een quichevorm met het bladerdeeg. Knip het overtollig bladerdeeg eraf. Beleg de bodem met ongeveer 2/3 van het pakje Coburger ham. Verdeel de prei er over. Giet het ei-mengsel er over en verdeel dit. Bestrooi met Parmezaanse kaas en met de rest van de Coburger ham. Zet de quichevorm ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer de preitaart met rucola. Eet smakelijk!

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top