Ma-Ma menu van Golden House Veenendaal

Ma-Ma menu van Golden House Veenendaal

Ma-Ma menu van Golden House Veenendaal
Vandaag was zo’n dag met een hoofd vol watten, in ieder geval ik kon echt niet bedenken wat te eten. Het zal de hitte van de afgelopen dagen wel zijn. Michel opperde Chinees van Golden House. Top idee, we hadden nog een volle stempelkaart en konden zo met korting een ma-ma menu halen.

Het ma-ma menu bestaat uit nasi goreng, tip pan cha siu, babi pangang, babi ketjap, saté, pisang goreng en kroepoek. De pisang goreng en kroepoek staan niet op de foto. Het was in ieder geval weer lekker!

Golden House
P.W.A. Park 465A
3905 CN Veenendaal

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top