Bami met Saté

Bami met Saté

Bami Goreng
Ingrediënten: mie, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, nandan masala, ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder, 150 hamblokjes, 1 prei, ketjap manis, ketjap asin,

Aantal personen: 4

Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 2 gesnipperde uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, nandan masala ketoembar, komijnpoeder, kurkuma, gemberpoeder en 150 gram hamblokjes. Bak tot de uien zacht zijn. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe. Bak even mee. Voeg vervolgens de gekookte mie toe. Breng op smaak met ketjap manis en ketjap asin. Roerbak even op hoog vuur en klaar! Bij de bami hebben we vegetarische saté gegeten (en cassave kroepoek). Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top