Griekse Yoghurt met Diepvriesfruit

Griekse Yoghurt met Diepvriesfruit

Griekse Yoghurt met Diepvriesfruit
Een heel simpel toetje, lekker met deze warmte. Ik had een pak diepvriesfruit van de Lidl met mango, bessen, frambozen en kokosfakes. Het kan wel knoerthard worden in de diepvries, dus haal het ijs er even van te voren uit!

Ingrediënten: 500 ml Griekse yoghurt met honing, 300 gram diepvriesfruit,

Meng 500 ml Griekse yoghurt met 300 gram diepvriesfruit. Schep in een goed afsluitbaar bakje. Zet het bakje zeker 4 uur in de diepvries. Daarna is het voldoende ingevroren. Smul ze!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top